Loading...
murer

Vælg den rigtige murer til dit renoveringsarbejde

Uanset om det er en lille opgave eller en stor murer opgave, kan det godt betale sig at lave sit forarbejde og finde den rigtige håndværker. Det nemmeste er selvfølgelig, hvis du kender en eller kender en som kan anbefale en, fordi de selv har været glade for det arbejde der er udført. Det næstbedste er at få flere murer til at give et tilbud og så sammenlign de forskellige tilbud, samt se hvad der bliver skrevet på Trustpilot. Du skal ikke tro på alt hvad der bliver skrevet, men det er et godt sted at kigge om der er nogle ting der går igen. Det kan både være positive som negative ting. Du kan læse mere om murer her på https://xn--srenryberg-0cb.dk/.

Hvor stammer murerfaget fra?

Murerfaget kom sammen med behovet for at bygge store og flotte kirker for at ære den kristne gud. Samtidig fandt man ud af at den lerede jord var god til at lave mursten af og snart blev det almindeligt, også at bygge huse af mursten. Det store behov gjorde at murerlauget fik retten til at murer, mens munkene, der tidligere også havde lavet murerarbejde, måtte nøjes med det religiøse. Der er i dag lagt et betydeligt stykke arbejde i at de gamle teknikker og metoder ikke går i glemmebogen. 

Renovering af ydrevægge

Skal du have renoveret din murstensvillas ydrevægge, er det en god ide at starte med at få væggene sandblæst. Derved sikre du dig at de står renskuret og der ikke er gamle maler, pus og kalkrester. Det er dermed nemmere for mureren at renoverer væggene og de vil stå flottere og kan holde i langt længere tid, end hvis du havde droppet at sandblæse. Husk at give murerne tid til at tørre i mellem sandblæsning og renovering. Når de ikke at tørre, risikere du at der kommer fugt.