Loading...
fragt til rusland

Vil du i gang med eksport?

Er du virksomhedsejer, og er du interesseret i at begynde at eksportere dit produkt til udlandet? Så bør du læse med i denne artikel, hvor giver dig nogle god råd til hvordan du finder en samarbejdspartner, der kan hjælpe dig med at få dine produkter transporteret til udlandet. Hvis man er helt ny på området kan det være rigtigt svært at navigere rundt i. Der er mange faldgruber og det er vigtigt at finde den rigtige partner fra starten, hvis man vil undgå problemer.

Valg af marked

Forhåbentligt har du allerede fundet frem til de markeder som du gerne vil ind på, men hvis du ikke har, så er det første du bør gøre, at finde ud af hvilke markeder du gerne vil eksportere til. Dette er vigtigt fordi at ikke alle transportfirmaer kan levere til alle lande, og hvis dit ønskede marked ikke er på listen, har det bare været spild af din tid. Find dit/dine markeder først.

Find en partner

Når du har fundet din ønskede markeder, er det tid til at finde et fragtfirma der kan løse opgaven for dig. Husk at ikke alle firmaer, kan sende til alle lande, så hvis du f.eks. har brug for transport til Rusland, er det en god idé at finde ud af om det er noget din partner kan løse. Hvis ikke, så er denne potentielle partner ikke relevant for dig.

Indhent forskellige tilbud

Når du har fundet en række potentielle partnere, er det tid til at undersøge dem nærmere. Det kan godt være at listen skal skæres ned, men uanset hvad, så er det altid en god idé at indhente en række forskellige tilbud. Der kan være stor forskel på hvad de forskellige firmaer tager for deres ydelse, både i forhold til de ønskede lande, men også i forhold til transport generelt.