Vinduespudser i Roskilde

10 januar 2022 Agner Clausen

editorial

Hvordan finder man en god vinduespudser i Roskilde?

Leder du efter en god vinduespudser i Roskilde? Ja, hvordan finder man en god vinduespudser? Der er selvfølgelig forskelle måder. Man kan slå op i vejviseren og få et overblik over, hvilke vinduespudsere der findes i dit område. Prøv alternativt at spørge naboer, familie, venner og bekendte, om de kender en god vinduespudser, som har rimelige priser, er servicemindet og udfører et førsteklasses arbejde. Man kan måske til og med gå sammen nogle naboer og bede om et samlet tilbud. Så bliver det lidt billigere for den enkelte.

image

Vælg en vinduespudser med rentvandsanlæg

Vælg gerne en vinduespudser med et rentvandsanlæg. Hvad er et rentvandsanlæg? Det er et anlæg som renser vandet så det bliver ultra-rent uden kalk eller andre urenheder. Ved hjælp af dette ultra-rene vand kan man effektivt vaske vinduerne rene uden brug af sæbe eller andre kemikalier.

Både vinduer og vinduesrammer rengøres skånsomt og miljørigtigt. Som en ekstra krølle på halen, så behøver vinduespudseren med et renvandsanlæg sjældent at gå på stige, da børstehovedet er monteret på en lang teleskopstang, hvorigennem det rene vand pumpes, så at han mens han står på jorden kan vaske vinduer i op til 12 meters højde. Det øger sikkerheden og effektiviteten betydeligt, at han ikke skal løbe op og ned af en stige eller flytte den konstant. Så med en mindre indsats får man et bedre resultat uden striber eller helligdage.

Egedals Vinduespolering – en god vinduespudser i Roskilde

Egedals Vinduespolering har et sådant rentvandsanlæg. De kommer når du bestiller dem, men det er også muligt at tegne en abonnementsordning, hvor de kommer med fast aftalte intervaller. Det kan være hver 8., 10. eller 12. uge eller i et interval som passer dig. Fordelen med en abonnementsordning er, at man ikke skal huske at tilkalde vinduespudseren. Uden at man behøver at bekymre sig om det, har man altid skinnende rene vinduer.

Flere Nyheder